Κυριακή 30 Απριλίου 2017

Ο Ευρωστρατός βιάζεται και ετοιμάζεται για τον παγκόσμιο ρόλο του (έστω και χωρίς της Βρετανία!...)

[...]Ο πόλεμος κατά της τρομοκρατίας αναθερμαίνεται, τα δόγματα πολέμου-καταστολής στοχοποιούν όλες τις ασύμμετρες απειλές: κοινωνικά κινήματα, εργαζόμενους, μετανάστες.
Δεν είναι μια διακρατική σύγκρουση αλλά ένας πόλεμος που γίνεται στο Αιγαίο και στα χωρικά ύδατα της Λιβύης από τους στόλους της ΕΕ. και του ΝΑΤΟ, στα γκέτο και σε Παρίσι-Βρυξέλλες, κινητοποιώντας δεκάδες χιλιάδες μισθοφόρους στρατιώτες και πολιτοφυλακές. 
Οι εργαζόμενοι και η νεολαία είναι οι εχθροί της Ε.Ε.
Αυτοί μπαίνουν στο στόχαστρο της Παγκόσμιας Στρατηγικής που  παρουσίασε η Μογκερίνι τον Ιούνη 2016, ως ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων της ΕΕ σε όλο τον κόσμο. Είναι χαρακτηριστική η αναφορά στην «ολοκληρωμένη προσέγγιση των συγκρούσεων και των κρίσεων», ώστε για τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις της ΕΕ να αξιοποιούνται όλα τα μέσα, εκτός από στρατιωτικά και αστυνομικά, δικαστικά, εμπορικά, η «αναπτυξιακή βοήθεια», τα «ανθρώπινα δικαιώματα» κ.λ.π.[...]
  • ΕΘΝΙΚΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ-ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ –
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ 
  • ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΗΠΑ-ΕΕ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ
(εδώ το πλήρες άρθρο της Αντιπολεμικής Διεθνιστικής Κίνησης, όπως δημοσιεύτηκε στο ιστολόγιο του Δικτύου Ελευθέρων Φαντάρων ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου